Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с регулировката на фаровете на 146 и решение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ами със сошоара и плоска отверка пробвах но леко се напука
    Alfa Romeo 146 1.6 TS 16V '99 120hp

Comment

• Я вижте тоя фар как се клати:
      http://s243.photobucket.com/albums/f...t=SV_A0025.mp4
      И двата фара се клатят така. Иначе и на двата си работи нагласяването с копчето отвътре. Досега не съм забелязал в движение да трептят. Не съм разглобявал фара и искам да питам - с нови водачи ли се оправя проблема, или е друго. Благодаря.
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
        Я вижте тоя фар как се клати:
        http://s243.photobucket.com/albums/f...t=SV_A0025.mp4
        И двата фара се клатят така. Иначе и на двата си работи нагласяването с копчето отвътре. Досега не съм забелязал в движение да трептят. Не съм разглобявал фара и искам да питам - с нови водачи ли се оправя проблема, или е друго. Благодаря.
        От водачите е това, рефлектора се държи на 3 места, 1-то е моторчето с което регулираш от вътре, другите 2 са за регулиране от самия фар.
        Ако са здрави и 3-те не би трябвало да мърда.
        sigpic
        146 1.9 JTD, 99'

Comment

• Значи предстои разглобяване. Благодаря.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• при мен проблема пак си остана смених си водачите с нови и пак немога да си регулирам фаровете отвътре като преместя на 2 примерно и като отида и побутна моторчето се мести малко и пак се връща само на 1-я фар така е и с другия направо ми е писнало и сега си ги настройх ръчно, но искам да мога и отвътре незнам къде може да е проблема някакви идеи???
            -------------------------------
            ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
            ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

• Колеги да ви се похваля и аз имам същия проблем при десния фар , но до колкото забелязaх само на късите (където е лупата незнам дали са къси все още ги разучавам) се клати рефлектора и фара свети надолу , ходих да ги регулират и двата фара но ми казаха, че трябвало да се сваля десния за да се направи. Иначе от страната на водача свети повече от идеално.
              Та да попитам и на мен ли ще ми трябват водачи и там другите джаджи ?
              Last edited by Kesh; d.m.y г., 20:05.
              Alfa Romeo 146 1.6 T.Spark 16V 120hp 98г. R.I.P.
              Alfa Romeo 145 2.0 QV - New

Comment

• ами сигурно ако се клати значи са счупени 2 водача и работата се оправя щом е за единия фар
                -------------------------------
                ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
                ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

• Добре колеги,събраха се досега 5 човека,айде който иска водачи от мойте да пише на ЛС да можем да се разберем в по задните страници на темата има снимки на моя продукт.
                  Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                  Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                  Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                  Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• И аз искам да благодаря на Киро. От вчера, благодарение на него, имам нормални фарове.
                    Alfa 146, 1,4 TS, 97, gas

Comment

• Благодарности!

Много съм доволен, че и аз се възползвах от прекрасните водачи изработени от Киро! По-качествена и професионална изработка не съм си и представял!Благодаря ти Киро и успех!
                      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Аз също дълго време имах проблеми, заради счупените водачи, но благодарение на колегата Киро /acko 88/ от днес мога да кажа че прогледнах
                        Вярвайте или не,но се справих почти сама .След четене на темата и гледане на снимките, запретнах смело ръкави, свалих фаровете,разглобих ги,баща ми помогна за слагането на водачите и сглобих всичко.Успях!!!
                        sigpicAlfa 145 1.4TS, '98

Comment

• Днеска и аз наи после намерих време да ми сложат водачите които си купих от acko88 и трябва да ви кажа че всичко стана перфектно,затова които се чуди дали да си вземе от неговите водачи да си взима няма да сбърка стават перфектно.Но изникна друг проблем оказа се че на десния фар машинката не функционира,също така не функционира и копчето за регулиране на фаровете вътре във купето затова ще помоля някои ако има тези две неща работещи и не му трябват нека да ми ги продаде.
                          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Колегата Sote който ми писа ЛС,оправи си настройките,защото неможеш да получаваш съобщения,няма как да ти отговоря или направо ми звънни 0876 09 58 22 Киро
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• рефл.

Първоначално публикувано от Милен Покажи съобщение
                              Имах същия проблем , направих целите стойки метални с резба 5 mm и смених винта(той е като видия) с шпилка 5 mm. Винта се избива с удар от пластмасовите зъбчатки за ръчното регулиране.Шпилката се хваща за тях с 2 гайки от двете страни.
                              А имаш ли някви снимки от изделието ти??
                              Alfa Romeo 146 1.9 td
                              А3 1.8Т,Lada 1500s

Comment

• Браво на човека с винтовете

Публично поздравявам човека с идеята за винтовете. Малко я доразвих с едни кламери, които допълнително стабилизират болтовете - от 7 месеца съм забравил за проблема - решението струва около 1 лв.
                                --------------------------------------------------------
                                Alfa 145 1.6TS/ "98; Alfa 156SW 1.9JTD/ ''00 - ex; Alfa 156 2.4JTD/ ''98
                                Suzuki SV650 "02 - ex; Suzuki GSXR1000 K5

Comment

Working...
                                X